Onze Diensten

Diamant Partycenter is biedt haar diensten met de visie om vanuit integer ondernemerschap en betrokkenheid kwalitatieve en sfeervolle feesten en partijen te organiseren met de beste service, zodat niet alleen de gasten tevreden zijn en een leuke tijd hebben, maar ook de gastheer en/of gastvrouw van zijn of haar eigen sfeervolle feest kan genieten zonder zich al te druk te hoeven maken om het organisatorisch aspect van het feest. U kunt er zeker van zijn dat wij zelf niet tevreden zijn tot u dat bent. Wij doen er alles aan om u met niets minder dan een glimlach op het gezicht en een voldaan gevoel uw feest te zien afsluiten. Het is ons doel om te zorgen voor een sfeervolle omgeving waarin ieder evenement tot perfectie kan reiken en iedereen met een zeer tevreden gevoel het feest kan afsluiten.

Zaal

Stelt u het zich voor; u loopt in de zaal van uw dromen naar binnen over de rode loper, omringd met bloemen en decoraties geaccentueerd door verlichting die de perfecte sfeer doet creëren. Uw gasten genieten al converserend en lachend van een heerlijk en kleurrijk gepresenteerd buffet, waar zelfs de simpelste hapjes als de meest exotische ervaring zullen aanvoelen. Verderop in de zaal gaan de voeten van de vloer op de toon van uw favoriete muziek perfect weergegeven door de akoestiek in de zaal. Dit is de ultieme, onvergetelijke feestelijke ervaring die Diamant Partycenter u wilt aanbieden. Een ervaring waar u alleen maar tevreden op kunt terugkijken.
Diamant Partycenter kan dit doen doordat wij beschikken over twee sfeervolle zalen die ieder op een creatieve en unieke manier naar wens kunnen worden aangepast aan elk type evenement. Doordat de zalen ook kunnen worden samengevoegd, kunnen wij plaats bieden aan tot maar liefst 350 gasten. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren kunnen de zalen naar ieder soort evenement worden aangepast, passend bij uw budget.

Hieronder kunt u een impressie zien van onze zalen en een idee krijgen van de mogelijkheden die wij bieden. Uiteraard bent u welkom uw eigen wensen vrijblijvend met ons te bespreken en proberen wij om alles mogelijk te maken. Wanneer u langskomt, kunt u meteen een rondleiding krijgen door de zaal en met uw eigen ogen en verbeelding aanschouwen wat er voor u mogelijk is en hoe u het zou willen zien. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren wordt u een offerte op maat aangeboden

Catering

Lekker en goed gepresenteerde hapjes zijn bij uitstek goede gespreksstarters passend bij een sfeervol feest. Tevens zorgt het kleurrijke en creatief gepresenteerde eten voor uitstraling
Met onze catering diensten is van alles mogelijk, doordat wij bekend zijn met diverse cuisines van over de hele wereld. Het maakt daarom bij ons niet uit of u een wat traditioneler menu wilt serveren of het wat exotischer opzoekt. Het eten wordt op een creatieve en chique manier gepresenteerd en zal uw gasten doen smullen. Met ons oog voor detail wordt ervoor gezorgd dat dit alles gebeurt in de stijl van uw feest en op de wijze van uw voorkeur. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de Afghaanse, …, …., en …. keukens, maar uiteraard bent u met al uw wensen welkom bij ons. Ook wat de catering betreft, gaan wij voor de beste service!

Taarten

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder taart. Met onze taartenservice kunnen wij u de zorg om een mooie, lekkere en unieke taart ontnemen. Of het nu gaat om een bruidstaart, verjaardagstaart of een taart voor iedere andere gelegenheid, wij zorgen dat u hier geen omkijken naar heeft.
Aan de hand van uw wensen en voorkeuren kunnen wij u in een persoonlijk gesprek een offerte op maat bieden.

Bloemen

Bloemen zijn een belangrijke vorm van decoratie en op dit gebied is er heel veel mogelijk bij ons. Naast speciale boeketten voor diverse gelegenheden, vormen bloemen ook een belangrijke toevoeging aan de uitstraling van de zaal en kunt u hiermee uw eigen persoonlijke sfeer creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om uw favoriete bloemen als onderdeel van de decoratie van bijvoorbeeld iedere tafel te hebben. Ook kunt u ervoor kiezen om een ware zee van bloemen te creëren in het geval van een bruidspodium. Het bruidspaar kan dan haast letterlijk op rozen zitten. Zoals u kunt zien is er heel veel mogelijk met bloemen. Het is dan ook een goed idee om hier van te voren over na te denken; u kunt bijvoorbeeld een lijstje maken met uw favoriete bloemen of uw favoriete kleuren. Aan de hand hiervan kunnen onze medewerkers in een persoonlijk gesprek met u bepalen wat de beste opties voor u zijn en wat er bij uw budget past. Dan kunt u er zeker van zijn dat uw favoriete bloemen een schot in de roos zullen zijn.