Over ons

Diamant Partycenter is dé innovatieve dienstverlener voor al uw feesten en partijen. Bij ons staan betrokkenheid, specialisatie en kwaliteit voorop, van waaruit vakbekwame en toegewijde mensen voortdurend werken aan uw partij. Wij bieden u een compleet verzorgd onderkomen, of het nu gaat om een persoonlijk feest of een zakelijk evenement. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Diamant Partycenter biedt van 4 maanden in Amstelveen aan particulieren en bedrijven een onderkomen voor compleet verzorgde en volledig unieke ervaringen in de vorm van onder andere persoonlijke feesten, partijen en zakelijke evenementen. Hierbij kunt u denken aan grote feestelijke evenementen zoals bruiloften, galafeesten en recepties, verlovingsfeesten en themafeesten. Ook voor doorgaans kleinere feesten bent u bij ons van harte welkom, zoals voor verjaardagsfeesten en babyshowers of wanneer u ook maar het gevoel hebt iets te willen vieren. Ook voor zakelijke aangelegenheden bieden wij de mogelijkheid tot volledig verzorgde evenementen zoals workshops, vergaderingen en bedrijfs- en personeelsfeesten.

Visie

Diamant Partycenter is biedt haar diensten met de visie om vanuit integer ondernemerschap en betrokkenheid kwalitatieve en sfeervolle feesten en partijen te organiseren met de beste service, zodat niet alleen de gasten tevreden zijn en een leuke tijd hebben, maar ook de gastheer en/of gastvrouw van zijn of haar eigen sfeervolle feest kan genieten zonder zich al te druk te hoeven maken om het organisatorisch aspect van het feest. U kunt er zeker van zijn dat wij zelf niet tevreden zijn tot u dat bent. Wij doen er alles aan  om u met niets minder dan een glimlach op het gezicht en een voldaan gevoel uw feest te zien afsluiten. Het is ons doel om te zorgen voor een sfeervolle omgeving waarin ieder evenement tot perfectie kan reiken en iedereen met een zeer tevreden gevoel het feest kan afsluiten.

De beste service, kwaliteit en ultieme tevredenheid, dát is waar Diamant Partycenter voor staat!

Werkwijze

Vanuit onze visie werken onze vakbekwame en betrokken medewerkers samen met u om op een creatieve en inventieve manier uw feest te plannen en invulling te geven aan uw programma. Door samen met u alle aspecten van uw feest te bespreken kunnen wij ervoor zorgen dat uw feest straks ook echt úw feest wordt waarbij onze medewerkers op werkelijk ieder detail hebben gelet. Daarom bespreken wij altijd in een persoonlijk gesprek met u wat uw wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn en kijken wij samen naar wat er past binnen uw budget. Vervolgens gaan wij direct aan de slag met de voorbereidingen om tijdig de puntjes op de i te kunnen zetten. Indien u vervolgens aanvullende wensen heeft of iets aangepast wilt hebben, kunnen wij dit tijdig doen.